Завод за метални изделия

Фирмата е специализирана е в производството на богат асортимент от метални изделия и конструкции.

0 +
Years of experience
0
Implemented projects

Научете повече за нас и защо сте в добри ръце

The company has a metal press section, tool shop, mechanical section, шлосеро-пробивен участък и няколко заваръчни цеха,in which with its set of 290 броя машини и персоналот над 100 the person carries out the entire design process, production and trade in metal products.

Завод “М.В.Ломоносов” ООД е разположен в западната индустриална зона на град Плевен на площ общо от 28 000 кв.м съставляваща парцел 3 в квартал 608 по плана на града.

metal

290 броя машини

workers (1)

100 човека персонал

user

над 50 години опит

Фирма „М.В.Ломоносов” ООД осъществява цялостния процес по изработване на продукти, съобразени изцяло с изискванията на клиента. В случай, че стандартните модели не отговарят на зададените параметри отдел от квалифицирани инженери проектират изделието според това, which will fully fulfill customer preferences. Инструменталния ни цех позволява да се изработва и по-специфична екипировка, за да се реализират нестандартни за фирмата продукти. Фирмата разполага и с монтажна група изпълнявала проекти на територията на цялата страна съставена от прецизни специалисти в различни дейности

Разгледайте нашите предложения

If you have any questions, please, Contact us

Завод “М.В.Ломоносов” ООД е разположен в западната индустриална зона на град Плевен на площ общо от 28 000 кв.м съставляваща парцел 3 в квартал 608 по плана на града.

We use cookies, to guarantee, that we provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this site, we will accept, that you accept privacy policy!